Vakantieherinneringen

De kampeervakanties op Molenperk zijn nu écht bijna voorbij… Het alledaagse leven is weer volop aan de gang. Onlangs kwam ik een leuk artikel tegen, waarin een aantal manieren genoemd wordt hoe je het kampeergevoel nog even kunt vasthouden. Hoe doe je dat bijvoorbeeld?

Maak een herinnering aan je vakantie! Je hebt vast een héleboel leuke foto’s gemaakt, op vakantie! Op vele sites (zelf ben ik erg tevreden over die van het Kruidvat) kun je een digitaal fotoalbum maken. Of maak een slinger met attributen die je aan de vakantie doen herinneren. Op Pinterest staan ook veel creatieve ideeën om vakantieherinneringen te bewaren!

Ze je vakantieliedje op! Ik weet nog dat ik ooit met m’n zus en een nicht van ons, een middag op het strand was. Het was dus geen ‘vakantie’, maar zo voelde het wel voor ons. Wij vermaakten ons met het maken van een zandkasteel en het zoeken van krabbetjes tussen de stenen. M’n zus had een draagbaar radiootje en we genoten van dat ene, toen populaire, deuntje. Als ik het hoor, moet ik meteen weer aan die fijne middag denken.

Ga kampeershoppen! Een bezoek aan wat grotere kampeerwinkel is echt een uitje! Je kunt altijd nog wel wat handige dingen voor de kampeervakantie gebruiken. En in zo’n winkel waan je je weer even in het kampeerleven.

Houd je spreekbeurt over een vakantie onderwerp! Moet je deze winter een spreekbeurt houden voor de klas? Kies een onderwerp waar je op vakantie iets over geleerd, of van gezien hebt. Bijvoorbeeld over Zeeland, over schelpen of over suikerbieten!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in camping. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vakantieherinneringen

  1. Kampeer shoppen en tent luchtjes opsnuiven doen we iedere winter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s