Molenperk in de top tien campings in Nederland!

Top tien campings in Nederland

Reviewplatform Zoover maakt populairste campings bekend

Kamperen in eigen land is populair. Maar welke campings zijn het meest in trek? Reviewplatform Zoover zocht het uit en komt met de top tien best beoordeelde campings in Nederland van de afgelopen twaalf maanden. De top tien is gebaseerd op duizenden reviews van Nederlandse vakantiegangers. Maar liefst vier campings in deze lijst zijn te vinden in de provincie Overijssel.  

Landschapscamping ’t Scharrelhoes in Boekelo krijgt de hoogste beoordeling en is met een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,91 de beste camping van Nederland. Reviewer Olde Benneker is erg te spreken over de camping: “Alles is geweldig; terrein, sanitair, parkeren, rust en grote ruime plekken.” Op de tweede plaats staat de Limburgse camping De Botkoel. Vakantiegangers beoordelen de camping met gemiddeld een 9,87. Camping Reeëndal in het Gelderse Loenen volgt op de voet en staat met een 9,86 in de top drie campings van Nederland.

De top tien is gebaseerd op reviews die van juli 2017 tot en met juni 2018 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen campings die de afgelopen twaalf maanden minimaal vijftien reviews hadden zijn meegenomen in de analyse.

 Overige campings in top tien 

Overige campings in de top tien zijn Geuzenbos (Drenthe), Boerderijcamping de Beek (Overijssel), Boerderijcamping Heuvelland Oaze (Limburg), De Watermolen (Groningen), De Huttert (Overijssel), De Noetselerberg (Overijssel) en Molenperk (Zeeland). Deze campings zijn kanshebbers voor de Zoover Awards die begin 2019 worden toebedeeld aan de best beoordeelde accommodaties van 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht verstuurd door Zoover, 16/7/2018.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Molenperk in de top tien campings in Nederland!

  1. Is dit een lijstje van alleen boerencampings?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s