Gezellig, onweer…

‘Bang’ ‘Beng’…. Het is rond middernacht, en we zitten rechtop in bed. Wat een onweer…. Het begon ermee, dat het heel hard ging waaien. We werden er wakker van. En ineens was het hele huis verlicht. Even later een paar harde klappen. En dat een paar keer. En vervolgens ging het regenen, régenen… ‘Wat zullen de mensen op de camping schrikken’. ‘Hopelijk worden ze niet al te veel uit hun slaap gehouden’…. ‘Of zijn ze erg bang’.. ‘Zullen we even gaan kijken?’… Nee, toch maar niet. Toch duurt het even eer we de slaap weer vatten. Je zult nu maar in een caravan liggen….onweer

De volgende dag natuurlijk wat ervaringen gehoord. “Slecht geslapen? Nee hoor, integendeel! Héérlijk om in je caravan de regen en het onweer zo goed te horen. Dat is de natuur, zo gaat het er buiten aan toe! Dat is het mooie van kamperen; dat je dat van zo dichtbij ervaart! En dan is zo’n caravan zo’n veilig en gezellig huisje…..!”

Dit bericht werd geplaatst in camping, chalets, weer en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Gezellig, onweer…

  1. Els en Bas zegt:

    Zeker, lekker knus in je caravan ( of tent) als wij onze weersbestendige luifel maar op hebben staan, anders doe ik geen oog dicht!

Plaats een reactie