Vakantie voor minder-validen

Komende week is één van de chalets verhuurd aan een gezin, waarvan één van de ouders slecht ter been is. De boeking levert ons in iedere geval inzichten op, in de middelen die beschikbaar zijn om voor zo iemand om van een vakantie in Zeeland te genieten!strandjutter

– Om toch heerlijk van de rollende golven, schreeuwende meeuwen en ruimte te genieten, is er een speciale strandrolstoel te huur; de Strandjutter. We hebben ‘m via de Stichting Strandexploitatie Veere voor haar gereserveerd.

– Een rolstoel huren kan via Medipoint. De rolstoel wordt gebracht naar, en na de vakantie opgehaald bij, de camping. Handig natuurlijk, dat je toch gewoon met de rest van het gezin al wandelend/rollend leuke plekjes, zoals Veere, kunt verkennen!

– Een ‘driewielfiets’ bleek wat lastiger. Bij geen fietsverhuurder blijkt zo’n fiets in het fietsaanbod te zitten. Gelukkig vonden we een niet al te duur 2e hands exemplaar. Wie weet verhuren we die later nog wel eens. En zo niet, dan hebben onze kinderen er in elk geval veel plezier aan beleefd!

Dit bericht werd geplaatst in camping, chalets, natuur, omgeving en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Vakantie voor minder-validen

  1. Top dat je dat zo geregeld hebt Carolen, die Strandjutter hebben we in september ook zien staan op het strand.

Plaats een reactie